Toivakan Autourheilukero ry. l www.toivakkaauk.fi l info@toivakkaauk.fi
 
     

 

Kilpailukutsu - Esittelyvideo

Toivakan AUK järjestää jo totuttuun tapaan Toivakka Rallisprintin keskellä Toivakan kylää 1.2.2009. Rata on tuttu ja pidetty 2,7 km pitkä kylätie joka tarjoaa sekä nopeaa että hieman hitaampaa osuutta.

Kuva: Seppo Vatanen

Kilpailu toimii hyvänä kauden avauksena ollen yksi ensimmäisistä todellisista talvisprinteistä sekä testikisana seuraavana viikonloppuna alkavaa rallisprint SM-sarjaa varten.

Sivun ylälaidasta löydät linkin videoon jossa radan muotoja sinulle esittelee Jarkko Nikara.

Kilpailukutsun löydät Kitistä (http://kiti.akk-motorsport.fi) tai tämän sivun ylälaidasta, ilmoittautuminen tapahtuu myös Kitiin 25.1.2009 klo 23.59 mennessä.

Yleisölle

Yleisölle Toivakka Rallisprint tarjoaa hienot katselualueet ja varikkotunnelmaa aivan radan vieressä. Kilpailualueelle saapuessa eteen avautuu varikko ja yleisöllä on mahdollisuus seurata kuljettajien ja huoltotiimien valmistuautumista kilpailuun sekä tutkia kilpailukalustoa lähempää, sprint-harrastajat ovat yleisesti varsin kiinnostuneita esittelemään toimintaansa ja eivät piilottele varikkotelttojen suojissa..

Toivakka Sprint
Kuva: Seppo Vatanen

Kilpailurata starttaa aivan varikon viereltä, ja heti 300m lähdön jälkeen löytyy yleisölle parhaita katselupaikkoja alun peltomutkista josta pitkä näkymä jopa noin 4-5 mutkaan ja jonne on vaivaton kulkuyhteys varikolta.

Ajo-ohjeita ei liiemmin tarvita, suuntaa nokka kohti Toivakkaa ja kisan löydät aivan kylän keskustan välittömästä läheisyydestä, paikanpäälle luonnollisesti myös opastus.